DAY 9 / Znojmo - Praag


Onder een stralende zon vertrokken de 3 duo’s gezwind aan hun laatste dagje liften en allen hadden het geluk aan hun kant, bij het verlaten van het hotel kregen ze onmiddellijk een lift. De winnaars van gisteren hadden deze keer pech. Zo goed waren ze vertrokken, zo snel waren ze gestrand. Het geluk van de andere duo’s bleef aan hun kant en ze konden bijna rechtstreekse liften regelen naar de hoofdstad van Tsjechië. Als eersten over de meet kwam het duo Christophe en Alexander, kort gevolgd door Laurens en Maxim. Het optimistische duo Bavo en Hendrik kwam jammergenoeg net buiten de tijd binnen. In de vooravond hadden de STAS medewerkers een verkennende tocht door Praag geregeld. Hiervoor mochten de duo’s hun gidsen skills bovenhalen. Op stap zonder gsm moesten ze 4 monumenten vinden en telkens 4 weetjes raden hierover. Niet altijd evident bleek achteraf. Desondanks kregen ze toch een mooie impressie van de stad. De laatste avond van de Roadtrip werd afgesloten met een gezellig etentje en liters bier en natuurlijk werd er al druk gespeculeerd wie de winnaar wordt. Aangezien het toch een korte nacht ging worden, trokken de Roadtrippers nog de stad in om al feestend de trip af te sluiten. Met kleine oogjes en een beetje “fris en monter” verschenen ze om 5u deze morgen in de luchthaven van Praha. Op weg naar de overwinning van ?????

#ILOVEMYSTAS #STASroadtrip #prague #znojmo

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • insta
  • li
  • fb