DAY 8 / Wenen - Znojmo


Na een blitsbezoek aan Wenen werd de tocht verder gezet. Een goede nachtrust en uitgebreid ontbijt deed de 3 duo’s wonderen en met volle moed vertrokken ze naar hun nieuwe bestemming in Tsjechië. Een lift versieren vanuit Wenen leek niet eenvoudig, Christophe en Alexander werden deze keer tegengehouden door de politie. Uiteindelijk moesten alle duo’s gebruik maken van het openbaar vervoer om de stad te verlaten. Deze keer hadden Bavo en Hendrik het geluk aan hun kant. Net buiten de stad vonden ze 2 chauffeurs die hen bijna tot de eindbestemming brachten waardoor ze deze keer als eerste de eindmeet haalden en het maximum bedrag van 250 euro binnen haalden. De andere duo’s moesten uiteindelijk verder gebruik maken van het openbaar vervoer en kwamen helaas buiten de tijd binnen. Ondertussen volbrachten ze wel nog enkele rode draad opdrachten met succes. De dag was gelukkig nog niet ten einde en er kon nog steeds geld worden verdiend. Een opdracht gelinkt aan wijn kon uiteraard niet ontbreken in de prachtige wijnstreek van Znojmo. Dit werd gespeeld in de vernieuwde wijnkelder van Romans Polak. De Tsjechische STAS dealer Hesti was ook de ganse avond van de partij. Na de avondopdrachten kon het ganse team de avond afsluiten met een wijndegustatie in de prachtige kelders. Een mooi afsluiter van dag 8.

#wenen #ILOVEMYSTAS #STASroadtrip #znojmo #hitchhiking #exploreeurope

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • insta
  • li
  • fb