DAY 6 / Barcelona - Madrid - Budapest


Dag 6 begon na een korte nacht voor dag en dauw met een hogesnelheidstrein richting Madrid. Eenmaal aangekomen, dropten we onze bagage in lockers en kochten een dagticket voor de metro om de stad zo mobiel mogelijk te kunnen verkennen.

Voor de eerste opdracht stapten we echter naar Retiro Park Lake. (De metro zouden we later op de dag nog goed genoeg leren kennen… !) De duo’s kregen elk een bootje met twee peddels en de opdracht om hun Whatsapp goed in de gaten te houden voor de opdracht die zou volgen. Na een kwartiertje rustig genieten van het mooie meer, kregen ze tekenpapier en wasco’s en de taak om het momument van Alonso XIII te tekenen. Nadien werden hun skills om te onderhandelen op de proef gesteld bij het zo duur mogelijk verkopen van hun kunstwerken. Het werd een gelijke stand tussen Maxim en Laurens en Bavo en Hendrik.

Tijdens de namiddag speelden we “Metro Loco”, een metrospel om Madrid op zo kort mogelijke tijd zo efficiënt mogelijk te bezoeken. Ze kregen hiervoor als hulpmiddel twee metrokaarten.

Er waren drie deelopdrachten:

  • Verschillende mensen zoeken en er een selfie mee nemen (bv. 2 vrouwen met de naam Maria, 2 mannen met een zonnebril, …)

  • Foto’s nemen met aangeduide monumenten

  • Gesloten enveloppen met geld zoeken op aangeduide plaatsen

Het werd een spannende strijd die tijdens de finale bekendgemaakt wordt!

Onmiddellijk na het metrospel spurtten we naar de luchthaven!

Destination? Budapest!

#madrid #ILOVEMYSTAS #STASroadtrip #hitchhiking #exploreeurope #competition

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • insta
  • li
  • fb