DAY 5 / Barcelona


Om de duo’s toch ietwat te laten recupereren van de drukke dagen, stond op dag 5 een dag zonder liften gepland. Deze stond in het teken van zon, lekker eten en fun!

We verzamelden rond 11u op het strand van Barcelona voor de eerste opdracht: “Delicioso”! De duo’s werden geblinddoekt en hun smaakpapillen werden op de proef gesteld. Ze kregen maar liefst 20 Spaanse lekkernijen voorgeschoteld en de volgorde waarin ze deze aten was van groot belang. De blinddoeken mochten af, de tapas stonden uitgestald en ze kregen te horen wat ze allemaal geproefd hadden. Nu was het hun beurt! We speelden het spel: “Ik sta op het strand in Barcelona en ik eet…”. Maxim en Laurens gingen als eerste in de fout en vielen af. De verhitte breincellen werden aan het werk gezet en er volgde een spannende strijd tussen Bavo en Christophe. Uiteindelijk konden beide duo’s het rijtje volledig afmaken en verdienden ze allebei €100.

Na het verorberen van al dat lekkers, wachtte een avontuurlijke activiteit. We trokken naar Port Olimpic en klommen op een banana boat. De adrenaline gierde door de kandidaten en er werd flink wat afgelachen wanneer mensen in het water belandden.

Aangezien er heel wat voetbalfans onder de duo’s zitten, werd een vrij moment ingelast om naar de WK-finale te kijken. De Rode Duivels werden blijkbaar uit het toernooi gekegeld door de kersverse wereldkampioen en dat verzachtte de pijn toch een beetje.

’s Avonds verzamelden we voor een lekkere Spaanse maaltijd met dealer CDT uit Valencia. Na deze lange dag kropen de duo’s wijselijk onder de wol (niet letterlijk gelukkig, 32°C!). De volgende dag start namelijk reeds om 5u30 met een treinrit naar Madrid!

#ILOVEMYSTAS #STASroadtrip #barcelona #competition #hitchhiking #exploreeurope

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • insta
  • li
  • fb