DAY 4 / Nîmes - Barcelona


De derde zonsopgang (op dag vier uiteraard) scheen de Roadtrippers fel in de ogen. Een heerlijk zicht dat hen plots enorm deed verlangen naar de prachtige stranden in Barcelona. 393km verderop lag de eindstreep van de dag er midden op La Rambla. Een iets langere nachtrust dan voorheen en een bed om in te slapen (dit keer geen slaapmatje!) hadden de studenten hopen energie bezorgd zodat ze meteen enthousiast op pad konden. Ervaring leert en meteen was iedereen op weg om de grens over te steken. Een spannende race, met steeds wisselende eerste plaats werd uiteindelijk gewonnen door Christophe & Alexander, al hun tweede winst op een rij. Ze hadden geluk, want hun concullega’s hadden het moeilijker om de stad binnen te geraken. De klok stond al bijna op nul toen Maxim & Laurens de finish bereikten. Bavo & Hendrik kwamen aan kort nadat de klok op nul gestopt was.

Terwijl de Rode Duivels het beste van zichzelf gaven en een derde plaats op het WK behaalden, rustten de Roadtrippers even uit bij een frisse pint. Er was echter nog €150 te verdienen vandaag. Op de Rambla Del Raval moesten de studenten in één uur tijd zoveel mogelijk mensen filmen terwijl ze “I Love My Stas” zeggen in zowel het Engels als hun eigen taal. De €100 die hiermee te verdienen viel, werd gewonnen werd door Bavo & Hendrik. Op de tweede plaats volgden Christophe & Alexander en daarna Maxim & Laurens, die respectievelijk €50 en €25 verdienden. Daarnaast was er ook nog €50 te verdienen voor wie de grootste groep in beeld bracht, en ook hier wist hetzelfde duo de overwinning in de wacht te slepen.

De dag werd afgesloten met een gezellig samen tafelen. Een spectaculaire vuurwerkstoet leukte de avond op en de sporadische sprint om de eerste en beste bingo-selfie hield de geesten scherp. Met gevulde magen trokken de studenten uiteindelijk nog even de stad in. De lesten de laatste dorst van de dag en vierden de aankomst in de allereerste STAS Roadtrip Ruststad. Welcome to Barcelona!


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • insta
  • li
  • fb