3 studentenduo's strijden in de zon om 5000 euro

Het is zover, de drie studentenduo’s die enkele maanden geleden streden om hun plaatsje in de STAS Roadtrip kunnen eindelijk de finale aanvatten. De STAS Roadtrip en de strijd om de €5000 gaan van start!

Vandaag vertrekken de avonturiers vanaf 10u al liftend naar de eerste stopplaats, Reims. Wie daar als eerste aankomt, verdient meteen €245, één euro voor elke gelifte kilometer. Zo gaat de Roadtrip verder, waardoor ze zo’n €2000 kunnen verdienen door het liften alleen. Daarnaast kunnen de reizigers hun budget nog meer opkrikken met spannende stadsopdrachten die doen denken aan De Mol en Peking Expres. Enkele andere opdrachten die ze krijgen vanaf de start en pas afgelopen zijn aan de eindmeet, maken het geheel extra spannend!

Het laatste deel van de €5000 kunnen de studenten veroveren door de perfecte vlogs af te leveren. Hierdoor kan je de STAS Roadtrip steeds perfect volgen op Instagram of Facebook, waar je hen nu al kunt leren kennen!

Elke avond komen ze in een andere stad en die zullen ze op een originele manier leren kennen. Vanavond komen ze aan in Reims, het hart van de Champagnestreek. Genot en spel zal zodanig samengaan zodat wie naast de hoofdprijs grijpt toch met een zalig gevoel terug naar huis gaat.

De STAS Roadtrip loopt ten einde op 20 juli. Om 16u begint in Waregem het slotevenement waarbij de strijdende duo’s voor de laatste keer over de eindstreep zullen sprinten. Ook Kurt Vanryckeghem, burgemeester van Waregem, zit mee in het hele complot en zal de duo’s er (terug) welkom heten. Wij zijn alvast benieuwd wie er wint, en jij?

 

Contact:

Eline Ampe

Eline.Ampe@stas.be

+32 494 59 08 79