5000 euro verdienen tijdens een tiendaagse reis door europa? het kan!

Iedereen kent het wel, het studentenleven zit er (bijna) op, die wilde plannen om de wereld te verkennen kan je opbergen, want het werkleven staat voor de deur... Het Waregemse constructeursbedrijf STAS heeft voor jou de oplossing. Samen met je beste vriend of vriendin kan je deze zomer doorheen Europa reizen. Je kan er zelfs €5000 mee winnen!

 

In Waregem maakt STAS, dé Belgische constructeur op vlak van trailers, momenteel grote furore met hun “STAS Roadtrip”. Ze zoeken namelijk 15 Vlaamse duo’s om te strijden in een battle die tot ver over de landsgrenzen heen reikt. Na een eerste selectie door een jury van bekende en ervaren avonturiers, worden twee duo’s eropuit gestuurd om de wegen te verkennen tot in de verste uithoeken van Europa. Op hun tocht worden ze verrast met tal van avontuurlijke opdrachten om hun reisbudget te verhogen. Een goeie week later worden de vier avonturiers terug verwacht op het bedrijfsterrein van STAS in Waregem voor het grote finalespel. Het winnende duo gaat naar huis met een geldprijs tot €5000, gemakkelijk zes keer meer dan wat je verdient als jobstudent!

 

“Een avonturentocht door Europa, net voor je aan het echte werkleven begint, is een uitdagend idee. Het is niet voor doetjes weggelegd en zorgt sowieso voor een onvergetelijke ervaring.”

zegt Ella Wallays, Head of Communications bij STAS en grote fan van de STAS Roadtrip.

 

Ook Eline Ampe, die binnen STAS het startsein gaf voor een “uniek & sociaal project” is enthousiast over het hele concept:

“Aan het einde van ieders studentenleven is het budget meestal op om nog grote reizen te maken. Door de STAS Roadtrip hoef je je daar geen zorgen om te maken. Het kost je helemaal niets, en toch zie je de mooiste plekken van Europa.”

 

Ben jij klaar voor het avontuur? Bezorg ons een video waarin jij en je partner-in-crime jezelf op een unieke manier voorstellen. Verwerk de vijf waarden van STAS (engagement, respect, initiative, positivity en efficiency) op een originele manier in je filmpje en stuur dit door naar 

roadtrip@stas.be vóór 25 maart. Alle info vind je op www.stasroadtrip.com.

"Het is niet voor

doetjes weggelegd

en zorgt sowieso

voor een 

onvergetelijke

ervaring"

Ella Wallays, Head of Communications STAS