Friday, July 20, 2018

Onder een stralende zon vertrokken de 3 duo’s gezwind aan hun laatste dagje liften en allen hadden het geluk aan hun kant, bij het verlaten van het hotel kregen ze onmiddellijk een lift. 
De winnaars van gisteren hadden deze keer pech. Zo goed waren ze vertrokken, zo s...

Thursday, July 19, 2018

Na een blitsbezoek aan Wenen werd de tocht verder gezet.
Een goede nachtrust en uitgebreid ontbijt deed de 3 duo’s wonderen en met volle moed vertrokken ze naar hun nieuwe bestemming in Tsjechië.

Een lift versieren vanuit Wenen leek niet eenvoudig, Christophe en Alexa...

Wednesday, July 18, 2018

Na alweer een korte nacht (2,5u vertraging met het vliegtuig van Madrid naar Budapest) begonnen de duo’s de dag met een stevig ontbijt om op krachten te komen. Daarna ging het richting Margaret Island.

Met zicht op de machtige Donau speelden we een pittige quiz, bestaan...

Wednesday, July 18, 2018

Dag 6 begon na een korte nacht voor dag en dauw met een hogesnelheidstrein richting Madrid. Eenmaal aangekomen, dropten we onze bagage in lockers  en kochten een dagticket voor de metro om de stad zo mobiel mogelijk te kunnen verkennen. 

Voor de eerste opdrach...

Monday, July 16, 2018

Om de duo’s toch ietwat te laten recupereren van de drukke dagen, stond op dag 5 een dag zonder liften gepland. Deze stond in het teken van zon, lekker eten en fun! 

We verzamelden rond 11u op het strand van Barcelona voor de eerste opdracht: “Delicioso”! De duo’s werde...

Monday, July 16, 2018

De derde zonsopgang (op dag vier uiteraard) scheen de Roadtrippers fel in de ogen. Een heerlijk zicht dat hen plots enorm deed verlangen naar de prachtige stranden in Barcelona. 393km verderop lag de eindstreep van de dag er midden op La Rambla. Een iets langere nachtr...

Saturday, July 14, 2018

Derde keer goeie keer of ongeluk op vrijdag de 13e. Het was voor de studenten de eerste die de bovenhand haalde, want alles liep van een leien dakje. De reis van Mâcon naar Nîmes, goed voor 318 km en evenveel euro’s, ging vlot van start voor alle avonturiers. Vrijwel m...

Friday, July 13, 2018

De volgende etappe is intussen van start gegaan en de duo’s vlammen met ongeziene snelheden richting Mâcon, waar onze dealer NEW LM hen opwacht. Benieuwd wie vandaag eerst over de eindmeet komt… Na het ontbijt met de verse croissants en chocoladekoeken maakten we nog e...

Thursday, July 12, 2018

Wat een dag! 245km was wat de drie studentenduo’s voor de boeg hadden, goed voor € 245 die in Reims op hen lag te wachten.

Om tien uur stipt schoot het eerste duo Christophe & Alexander uit de startblokken. De twee andere duo’s volgden met telkens een kwartiertje tussen...

Wednesday, July 11, 2018

De duo's zijn vertrokken! Team Christophe en Alexander mochten als eerste door de poort vertrekken, gevolgd door Team Bavo en Hendrik en daarna kwam Team Laurens en Maxim. We wensen hen heeeeel veel succes!

Please reload

Recente berichten

July 16, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • insta
  • li
  • fb